Hello, ja hyvää ystävänpäivää, joka on kyllä jo kääntynyt maanantain puolelle. 

Oli kaunis päivä vaikken ulkona käynytkään muuta kuin kaupassa, kaksi kertaa kun ensimmäisellä kerralla en hoksannut leivinpaperia.  Laskiaisen kunniaksi leivoin pullaa, josta tuli ihanan kuohkeaa kun maltoin jättää taikinan tarpeeksi löysäksi. Kultivoinut väki Saarijärvellä tapaa sanoa sellaisesta pullasta, että se on pehmeää kuin kupparin p...u. -Päätin, että laskiaisen kunniaksi ei lasketa kaloreita, ja söin itsekin kolme pullaa. Nyt on siis vedetty hiilareita koko viikon edestä.

Ja jo kolmantena viikonloppuna peräkkäin jäi vesijuoksu väliin. Se on turmiollista, kun edelleen sitkeän plantaarifaskiitin takia en pysty käymään kävelyllä. Eilen kiertelin rautakauppoja etsimässä klapikonetta, tai halkaisukonetta tarkemmin sanoen, ja heti sain vaivan pahemmaksi. Kahteen ja puoleen kuukauteen en ole päässyt kävelylle. Ehkä sekin on vaikuttanut siihen että kroppa on ollut jäykkä ja olo muutenkin tavallista nyhverömpi.

Tämän huovutustyön sain kuitenkin valmiiksi, koko 2 m x 1,3 m. Melkoinen urakka siis neulahuovutusmenetelmällä vaan silti ihan älyttömän hauskaa. Kun en tehnyt suunnitelmaa eikä ollut mitään visiota edes päässä, miltä sen pitäisi näyttää, mietin vain jokaisessa kohdassa erikseen mitä minun tekisi mieli juuri siihen tehdä. Silti siihen tuli omanlaisensa harmonia kaikkeen tuohon väri-iloitteluun.

En saa tällä omalla koneella vielä käsiteltyä kuvia mitenkään, pitää laittaa sellaisenaan. Yritän saada Picture it:in ladattua tähän, koska en jaksanut opetella käyttämään Photoshopia, kokeilin kyllä. Olen aika laiska näissä edelleen. Videokameraa olen oppinut käyttämään  ja se soman näppärä peli, niin pienikin että kuljetan sitä partakoneen pussissa. 

Edellisenä viikonloppuna oli pitkästä aikaa vipinää puntissa kun miehellä oli keikka ja minäkin päätin lähteä kuuntelemaan.  Koska olin ollut vähän allapäin koko viikon niin päätin piristää mieltä vanhalla konstilla: ykköset päälle, korkeat korot alle ja eikun menoksi. Aloitin valmistelun jo päivällä ostamalla H&M:stä uuden retongin eli kirjavan minimekon ja siihen sopivat korut Seppälästä. Ihanaa kun on kauppoja, jotka myy halvalla hyvännäköistä. Ja kaikki tietysti hienoihin korkokenkiini sopivat. Hauskaa oli, innostuin tanssimaankin kun illan viimeinen bändi esitti hyvin meneväistä musaa.