Kylymää on ku ryssän helevetissä (pahoittelen rasistista ilmaustani), hirmuinen muutos viime viikonloppuun verrattuna.  Aamulla työnohjaukseen lähtiessä tuli sellainen psykedeelinen olo, että kesä oli viime viikonloppuna ja nyt tuli syksy. Sataa ja tuulee ihan mahottomasti, koko päivän on satanut. Sade ja tuuli on pieksäneet kukat morsiushunnusta, muita pensaita en ole katsonut. Muut ei vissiin ole niin kukassa, paitsi tuomipihlaja on varmaan menettänyt kukkansa myös. En viitsi mennä edes pihalle katsomaan.

Sisälläkin on niin kylmää, että koko illan on ollut tuli takassa. MIes on katsonut netistä takkasydämiä, jos sellaisella saisi lämmityksessä vähän hyödynnettyä paremmin tuota avotakkaa. Kalliita näyttävät olevan.

***

Päivällä oli aika mukavaa katsoa oma terapiavideo, olin itse asiassa ihan tyytyväinen siihen mitä näin. Olin varautunut jotenkin sellaiseen, että videolta näkee kaikkia sellaisia omia maneereja, joista ei ole ollenkaan tietoinen ja kuulostaa ihan törpöltä. Näin rauhallisen ja ystävällisen terapeutin, joka kuunteli keskittyneesti, antoi paljon tilaa ja kysyi ihan hyviä kysymyksiä.

Toivottavasti nyt kaikki työt ei mene ihan pieleen, kun tohdin näin olla itseeni tyytyväinen. Kokemuksesta tiedän, että pudotus maan pinnalle tulee usein melko pian. Vaan jos nyt vaikka uskoisin, että näin aivan oikein.