Haloo?

En ole ehtinyt päivitellä, kun on ollut paljon kaikkea IRL. Pikakelauksella puolitoista viikkoa: viime viikolla tein paljon töitä, täytyy yrittää tienata rahaa kun kesällä en tee juuri mitään enkä siis tienaakaan. Heinäkuussa laitoin kyllä yhdeksi viikoksi hommia ettei kuolla nälkään.

Viikonloppu oli ihana, helle tuntui niin suloiselta kuin voi vain kuvitella. Oli ihanaa uida! Pitkiä matkoja, vesi oli aivan ihmeellisen lämmintä ajankohtaan nähden. Mökkisaunaa, puolukkasiideriä, koivuntuoksua. Ihan kuin olisi ollut pieni loma siinä.

Tällä viikolla taas paljon töitä. Huomenna vaihteeksi työnohjauspäivä, pitäisi valmistautua, mutta tässä sitä vain istutaan. Ensi viikolla Eikan kanssa Helsinkiin seminaariin ja Vicki Li:tä tapaamaan! Sitä odotan ilolla. Aion saman tien sivistää itseäni ja käydä ensimmäisen kerran elämässäni Kiasmassa. Ja missä kaikessa vain keksin käydä. Aina kaikki Helsinginreissut menevät niin tiiviisti suunniteltuihin ohjelmiin, ettei ehdi käydä museoissa ja näyttelyissä. Nyt aion mennä kaikkialle, mihin huvittaa.

Nyt on pakko alkaa katsomaan itseä videolta eli valmistautumaan työnohjaukseen. Aamupäivällä katsoin pätkän eikä se muuten tuntunut hankalalta mutta olin LIHAVA! Ainakin jotain realisoitui. Aloitan uudelleen tupakoinnin ja lopetan syömisen.