No niin. Juhlat juhlittu ja edelleen hengissä. Oli leppoisaa ja monenlaista mukavaa. Onneksi tässä iässä juhliminenkin onnistuu siten, että seuraavakin päivä on ihan kiva.

Se on hyvä erityisesti siitä syystä, että meillä alkaa heti seuraavan juhlan valmistelu: anoppi täyttää ylihuomenna 80 v. ja lauantaina juhlitaan sitä meillä. Tosin vain perheen kesken eli mitään isoa hössötystä ei ole tiedossa.

Siivoukseen miehen sisko tulee avuksi ja toinen sisko on luvannut suunnitella menun. Minä olenkin tällä kertaa pysynyt tavallista enemmän taustalla näissä suunnitteluissa, ajattelin että kolme yli viiskymppistä aikuista saa varmaan juhlat aikaiseksi vaikka minä en olisikaan päällepäsmärinä.

Muuten kuin määräämällä että juhlat on pakko järjestää. Anopin ryökäle yritti livistää ehdottamalla että jos kesällä sitten... no sehän olisi ihan latistunut koko juttu.

No niin, missäs me olimmekaan. Juhlissa. Etukäteen vähän ahdisti se, että maaliskuussa ei ole yhtään vapaata viikonloppua, siis ohjelmatonta. Tosin kaikki menot ovat toinen toistaan mukavampia, ehkäpä tämän juhlimisen nyt kestää...

http://www.kodin1.com/products/small_162x228/7658545.jpghttp://www.kodin1.com/products/small_162x228/7658545.jpg

Kahden viikon päästä on yhden ryhmän tapaaminen Lahdessa, naisporukka joka on kokoontunut jo kymmenen vuotta. Olin välillä jo ihan valmis lopettamaan nämä tapaamiset ajatellen että kaikella on aikansa, mutta nyt tuntuu ihan mukavalta että ryhmä on koossa edelleen. Näiden tapaamisten tarkoitus on, että jokainen voi käsitellä jotain omaa asiaa ja saa siihen ryhmältä peilausta, tukea, palautetta, apua asian käsittelyyn tai mikä on kulloinkin tarpeen. On toiminut ihan älyttömän hyvin.