Vuodatus juonittelee. Teksti tulee yhteen pötkyyn, ei voi muokata mitenkään. Omaa kommenttia en myöskään saa läpi eli tässä vastaukset edellisiin kommentteihin: (edit: muokkausjutut ilmestyivät takaisin!)

Irene: Ihmeesti siitä oppii nauttimaan, kulmästä vedestä. Vaan alle 10-asteisessa vedessä en onnistu käymään ääntä päästämättä, kiljaisu tulee vaikka mitä yrittäis. Täällä viikolla on aurinko jo niin lämmittänyt vettä että ihan äänettömästi solahdin veteen ja yhtä nopeasti kyllä pois sieltä. Ja tästä kesästä nautin oikein täysin siemauksin! Ihania alkukesän päiviä sinne Pohojammaalle!

Iisi: Niin avantouimaria minusta ei tule koskaan ettenkö ymmärtäisi lämpimän uimaveden päälle. Jotkuthan nuo kuulostaa jo toukokuun lopulla puhuvan, että vesi on niin lämmintä ettei viitsi enää mennä uimaankaan. Kukaan tommosta usko, korvat heiluu päässä niin että viuhina käy.

Noeijoo: Minäkin olen välttänyt viimeiseen asti kaikkea kylmää, siksi en meinaa uskoa todeksi tätä uutta innostustani. Olen omastakin mielestäni ihan mahtava hurjapää! Voin laulaa niinkuin Rölli: imeskelin jääpuikkoa ja kurkku tuli kipeäksi, on elämäni vaarallista! Mietin hetkisen että niin mitä menoja? Siis juhannukseksi isin ja äitin luo ja heinäkuussa viikoksi mökille tuohon neljän kilometrin päähän. No se kurssi kesäkuussa ja tietysti sokerina pohjalla yhteinen Paras-matka! Luin juuri eilen ja tänään sen Kaarina Karin Haltin valloituksen, se oli tosi kulttuurihistoriaa! Ihmettelen miksi siitä ei ole pidetty isompaa meteliä, olisiko siihen aikaan vielä naisten saavutuksista mieluummin julkisuudessa oltu vähän vaisuja? Kuvatkin oli tosi hienoja. Tuon kirjan kun tulen sinne seuraavan kerran.