Ihanaa. Yksi vapaapäivä saa olon muuttumaan väsyneestä raahustajasta iloiseksi ja rennoksi oleilijaksi.

Sekin ilahduttaa ja piristää, kun saan Noeijoon tyttärineen tänne! Sovin aamupäivällä puhelimessa Eikan kanssa, että en laita mitään kovin ihmeellistä akrobatiaa vaativia tarjonnaisia. Päädyin kuitenkin parsakaali-pinaattimuhennoksella täytettyihin paprikoihin, appelsiini-tomaattikalkkunanfileisiin, timjamilla täytettyihin punasipuleihin ja greippi-avokadosalaattiin. En tiedä sopivatko yhteen, mutta näitä teki itselläni mieli. Nuo punasipulit olisivat oikeasti kyllä lampaan lisuke. Mutta onko ruokaa, jota sipuli ei kruunaisi?

Ostin rosmariinia tuoksumaan keittiössä, mutta en ole keksinyt vielä, mihin sitä käyttäisin. Tiedän saavani tuliaisiksi savulammasta, ehkä rosmariiniperunat....?

http://www.yhteishyva.fi/puutarhamaailma/tietotori/hyotypuutarha/kasvit/yrttitarha_omalla_pihalla/fi_FI/Yrttien_kouliminen_ja_istuttaminen/_files/74552744047281051/default/a_rosmariini.jpghttp://www.yhteishyva.fi/puutarhamaailma/tietotori/hyotypuutarha/kasvit/yrttitarha_omalla_pihalla/fi_FI/Yrttien_kouliminen_ja_istuttaminen/_files/74552744047281051/default/a_rosmariini.jpghttp://www.yhteishyva.fi/puutarhamaailma/tietotori/hyotypuutarha/kasvit/yrttitarha_omalla_pihalla/fi_FI/Yrttien_kouliminen_ja_istuttaminen/_files/74552744047281051/default/a_rosmariini.jpg

Leipominen ei houkuttele nyt lainkaan. Ei järin siivoaminenkaan. Yllätys yllätys.

Alkuviikon väsymys on onneksi kuin poispyyhkäisty.

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!

6662797.jpg

mieleisiäni pääsiäistipuja...