Harvinaisen täysi viikko. Onneksi nuo terapiaseminaarit ovat mukavia piristysruiskeita työn väliin, vaikka pitkä istuminen tuottaakin hereillä pysymisen vaikeuksia aina välillä. Sama vaikeus oli jo koulussa ja opiskeluaikoina.

Tänään oli illalla keskimmäisen vanhojen tanssit, se oli mukavaa.  Ihanaa katsoa niitä nuoria iltapuvuissaan, pojat komeita ja tytöt kauniita kuin perhoset. Ja minäkin pääsin tanssimaan valssia, se tuntui kivalta kun nuorukaiseni tuli kumartamaan ja vei oikein hienosti. Hän ilmoitti ykskantaan että HÄN vie, kun en heti alussa kai osannut tarpeeksi hyvin seurata. Ja kun vähän siinä ensin polvet kolisi yhteen niin hän komensi että yritä edes! No opin sitten hänen tapansa ja pyörähdeltiin oikein somasti.

***

Maanantaina kässäkoulussa tein pari pientä hopealehteä lisää.

Ne on nuo oikeanpuoleiset, ovat vielä kiillottamattomat. Toiset olen kiillottanut messinkiharjalla, minulla sattui olemaan joulun alla Lidlistä halvalla ostettu pieni porakone, jossa on sarja lähinnä tämmöiseen pikkuhöpötykseen tarkoitettuja teriä ja laikkoja ja yksi niistä oli messinkiharja.

Isot lehdet ovat vajaan viiden sentin mittaiset ja pienet tuuman verran. Tuo erilainen pieni on pikkuisen joulutähden lehden päälle tehty ja muut kissuksen.