Tänään on ollut oikea kesäpäivä.

713028.jpg

Kävin keskimmäisen kanssa pesemässä mattoja ja onnistuin polttamaan nahkani niinkuin matonpesussa käy minulle joka kerta. Jotkut oppivat kokemuksista, jotkut eivät. Kuopus sanoi, että säät oot äiti ihan kuin chupa chups -tikkari, kun puolet selästä on punainen ja puolet valkoinen. Muotokin on vähän sinnepäin ( siis että pyöreä pää laihan tikun nokassa...). Nyt istun tässä märkä T-paita selässä.

Kukkien kastelua, kukkien katselua, ulkona pizzan syömistä. Ensimmäinen lomapäivä työviikon jälkeen. Työpäivinä en ehtinyt mitään muuta kuin syödä ja nukkua. Yhtenä iltana menin mökille ja siellä kannoin pöllejä metsästä niin innokkaasti että kaikki paikat olivat kipeänä seuraavan yön ja päivän. Silti oli kivaa tehdä metsähommia. Iso koivu oli kaatunut ja kaadettiin samantien yksi toinenkin, jota se oli vahingoittanut. Mies pätki moottorisahalla ja minä kannoin saunalle ne jotka jaksoin. Leikin että tää olis nyt kuntosalilla. Vaan unohdin leikkiä että tää venyttelis nyt kuntosalin jälkeen. Luulin että saunominen ja uiminen olisi  riittänyt.

1243277795_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Huomenna tää olis menossa Ouluun. Völläillään siellä muutama päivä ja torstaina ajellaan Äänekoskelle Keitelejazziin. Siellä on vanhoja pieruja soittamassa, Procol Harum jossa on vielä Gary Brooker vaikka muut onkin vaihtuneet, Animals jossa on myös yksi alkuperäisjäsen ja Spencer Davis lisäksi sekä illan aloittava Chris Farlowe joka on laulanut ainakin Colosseumissa, Atomic Roosterissa ja Jimmy Pagen soololevyillä. Kallis pieti oli ostaa liput neljälle á 50 €, mutta elämä on.

Ja nyt tää menis tekeen ittelleen vähän sangriaa. Nam. Eilen muuten pakastin 15 kg mansikoita, pienen osan keitin hilloksi ja söinkin varmaan pari litraa siinä ihan huomaamatta. Mansikoita, en hilloa. Ihanaa makeaa Polkaa, nami, hakisinkohan pakastimesta vähän mansikoitakin siihen sangriaan...joo.