Minulla näemmä nämä blogitauot senkun pitenee - vähiin käy ennenkuin loppuu kokonaan?

Nyt on syynä ollut kutomisvillitys: kun syksy tulee niin puikot alkavat kilisemään. Pipo valmistuu yhdessä tai kahdessa illassa vähän televisio-ohjelmista riippuen. Nyt on neljä pipoa tehtynä ja mietinnässä, mitä seuraavaksi. Villapuseroihin en tohdi ryhtyä, tuppaavat jäämään ikuisesti kesken. Minun on parempi tehdä sellaista, jonka saa kerralla valmiiksi. Kyllä, olen lyhytjännitteinen. Taidan siirtyä lapasiin.

Toinen aikaa vienyt homma on ollut savipyttyjen kiillotus. Tehtiin kässäkoulussa jollakin vanhanaikaisella tekniikalla saviesineitä, jotka kiillotetaan pinnan kuivahdettua lusikalla ihan kiiltäviksi ja samalla vedenpitäviksi. Tein kolme erikokoista ihan pallonpyöreää maljakkoa, joissa on pieni suuaukko. Niiden kiillotuksessa meni muutaman ilta. Ne sitten ensin raakapoltetaan ja sitten nokipoltetaan mustaksi. En minäkään tiedä miksi. Hauskan näköisiä niistä kuitenkin tulee, jos pysyvät ehjinä.

Näissä käsityöharrastuksissa on tullut pitkästä aikaa katsottua televisiota. Ei sieltä kyllä ihan hirveän paljon hyvää ohjelmaa tule. Eilen haettiin nuorison kanssa Batman ja katsottiin se paremman puutteessa. Tänään on odottamassa Revolutionary Road, en ole nähnyt sitä vielä. Saan sillä neljännen pipon päälaen tehtyä ja ainakin yhden lapasen...