No huh, nyt on koulukirja luettu ja voi taas istahtaa koneenkin ääreen. Tänään oli seminaaripäivä ja ihan mukava sellainen, keskustelevaan tyyliin käytiin kirjan sisältöä läpi.

Jostain syystä nukuin viime yön oikein huonosti, minkä seurauksena tipahdin kotiintultuani ja ruoan syötyäni autuaaseen uneen- nukuin puoli yhdeksään illalla! 2-3 tuntia. Arvatkaa nukuttaako nyt, kun kello on kohta yksi ja aamulla työnohjaus, sen jälkeen työpäivä, sitten käsityökoulu illalla. Kaikki vielä yhteen putkeen ilman taukoja. Arvasitte oikein.

Viime päiviltä yksi kiva juttu on ollut kuopuksen keskeneräinen ysiluokan tutkielma. Hän valitsi aiheekseen zen-buddhalaisuuden, ja minäkin olen tullut lueskelleeksi aiheeseen liittyvää kirjallisuutta että osaan olla avuksi. Se on tuottanut hirveän suurta iloa! Pitkästä aikaa mm. tulin lukeneeksi Yrjö Kallisen tekstejä, joita luin nuorena paljonkin. Ihailen häntä tavattomasti: oikea uuden ajattelun pioneeri Suomessa.  Aion jossain välissä etsiä kirjastosta tai divarista hänen vanhoja kirjojaan, nimeltä muistan vain "Tässä ja nyt". Niin ja ensimmäisen "Zen - idän sanoma valaistuksesta" , jonka hän julkaisi jo 1944 - tosi paljon aikaansa edellä siis.