Loma olisi tarpeen. Huomaan sen töissä, kun tuntuu että vire ei ole ihan paras. Puolivaloilla on tylsää ajaa.

Kohta on kesä ja loma. Tiedossa on mukavia juttuja, ihan  ensimmäiseksi mökki vuokrattuna ensi viikonlopuksi Päijänteeltä. Meillä on 30-vuotishääpäivä. Romantiikka on ollut vähissä viime aikoina, mutta pitkän liiton merkitystä se ei vie pois. Shampanjan paikka!

Juhannuksen jälkeen lähden keskimmäisen kanssa viikoksi Lontooseen. Huomasin eilen, että siellä on Hard Rock Calling Hyde Parkissa ja pääesiintyjinä mm. Neil Young, Bruce Springsteen, Killers, Pretenders ja muutama muu. Ainakin yhtenä iltana mennään pyörimään sinne, kuuntelijoitakin saattaa olla muutama. Luultavasti yksi päivä niin isossa tapahtumassa on ihan tarpeeksi, päässä humisee luultavasti heinäkuun puoliväliin asti. Olen etukäteen unelmoinut British Museumista, joka on yksi lempipaikkojani maailmassa, Covent Gardenin käsityöpuodeista, Camden Townin markkinoista, luonnonhistoriallisesta museosta, National Gallerysta...viikko saattaa loppua kesken. Pelkälle ympäriinsä maleksimiselle tarvitaan myös aikaa ja silkalle lomailulle.

***

Yhtäkkiä tuli nukkumaanmenoaika. Niin siinä käy kun ottaa päiväunet illalla. Televisiosta tuli elokuva, jonka katsominen harmitti: Bounty jotakin. Harva ohjaaja saa niin mitättömän elokuvan niin loistavista aineksista. Hienot näyttelijät, hyvä aihe ja ympäristöt ja ihan hukkaan heitetty. En viitsi edes katsoa, ketä ohjaajaa tässä moitin, jätin leffankin kesken.