Vuosi alkaa juuri hyvällä tavalla. En ole koko päivänä pukeutunut, heräsinkin vasta yhdeltä. Herätessä särki päätä niinkuin uudenvuoden aamuna kuuluu, vaikka join vain yhden blögisiiderin. Ja no, lasillisen kuohuviiniä kavereiden luona.

Mentiinkin eilen kylään kavereille ja laskettiin että ollaan käyty heillä viimeksi viisi vuotta sitten. Hupsista. Ollaan kyllä muuten nähty tässä välillä ja miehet useinkin kun soittavat samassa bändissä, mutta käyminen on aina vain siirtynyt. Talon herra laitteli siellä erinomaiset sushit meille, opin taas itsekin sitä vähän lisää. Ruoan ja juoman äärellä samainen henkilö kysyi mieheltä, kantavatko musiikkiterapeutit aina mukanaan tamburiinia akuutteja tapauksia varten? Paras juttu koko vuonna!

Vaan päänsärky tuli kyllä ahkerasta kutomisesta kun välipäivät vietin kutimet käteen kasvaneina. Parit lapaset ja sukat sain aikaiseksi. Nalle marjaretki -langoissa on aivan syötävän kauniita värejä, nyt olen kutonut lakkaa ja mustikkaa. En ole jaksanut kuvata tekeleitäni vaikka olen saanut paljon valmista aikaiseksi, tässä lakka-värityksellä kuva Novitan sivuilta.

Vuoden ensimmäiseksi ruoaksi tein pinaattilasagnea, josta unohtui pois sipuli ja valkosipuli. Se on vähän kuin tekisi lasagnea ilman lasagnelevyjä. Muuten oli hyvää ja näytti maistuvan kansalle. Nuoriso oli tullut kotiin vasta puoli seitsemältä aamulla, näyttivät vähän tavallista kulahtaneemmilta. Mekin valvottiin jonnekin kolmeen, katsottiin rockin klassikkolevyjen sarjaa.

Ruoan jälkeen olen taas vähän huovuttanut ja laittanut uutta lasityötäkin alulle, tuli tilaus. Retuliinia tai pinkkiä pitäis, ja sattuu olemaankin erittäin kaunista purppuraa ja violettia, jotka ovat vain odottaneet työn alle pääsemistä. Vuosi siis alkaa rennosti ja luovasti. Vähän allapäin, jostain syystä, mutta eiköhän se siitä taas valostu.