Nyt on kotikone taas tutulla paikalla ja huomattavasti hiljaisempana kuin aikaisemmin. Melkein kaikki muu on vaihdettu paitsi kovalevy ja kuoret. Siihen nähden hinta oli kohtuullinen, 184 €.

 

Nuori ja kunnollisen oloinen heppu oli se korjaaja. Kiva tietää minkä tahon puoleen voi kääntyä jos tulee tietokonerikkoja myöhemminkin.

 

Ihan hyvää teki olla ilman pc:tä, tarvittaessa oli kuitenkin Keskimmäisen läppäri ja miehen mäkki olemassa ja vielä töissä työkone. Vaan ilman konetta ja nettiä olisi nykyään vaikea pärjätä! Se muutos on tapahtunut tosi nopeasti.

 

Viikonloppuna oli taas mukava tapaaminen, kun meillä oli vieraanamme se Ihminen isolla Ii:llä, jonka vetämissä ryhmissä olen kasvanut omaksi itsekseni. Ja kehitys jatkuu, niinkuin Irene totesi kommentissaan. Vastahan tässä on alkuun päästy.

 

Saunottiin mökillä ja savustettiin taas kalaa, tällä kertaa pari isoa siikaa. Käytiin myös lempimetsässäni ja saatiin parina päivänä yhteensä kymmenen litraa suppilovahveroita. Tällä viikolla eväänä töissä on ollut paksua s-keittoa, voi että on hyvää!

Syyskuu on ollut niin täynnä tapaamisia, että seuraavaksi kaipaankin ihan yksin oloa. Ensi viikolla osallistun kolmen päivän intensiiviseen ryhmätyöskentelyyn, onneksi saan sitä ennen olla viikonlopun omissa oloissani. Välillä ainakin minun täytyy saada olla ihan hiljaisuudessa, mikä näin perheelliselle on aika harvinaista herkkua. Hetki ennen nukahtamista ja heti herättyä ovat yleensä ne ajankohdat, jolloin on mahdollisuus kuulla itseään ja keskustella korkeamman tahon kanssa. Edelleen kaipaan mökkiolosuhteisiin, jossa voisi rauhassa virittäytyä sopusointuun ympäröivän luonnon kanssa.