Katsoin tänään ensimmäisen kerran blogiani työpaikan koneella ja sen asetukset olivat ihan miten sattuu! Oikean puolen sivulaatikot olivat tekstiosan päällä ja keskelle asetetut kuvat jäivät laatikoiden alle.

Miten teidän lukijoiden koneella? En olisi osannut arvata että noin paljon voi heittää eri koneissa/näytöissä/palvelimilla.

***

Sain postissa entisen pankkikortin tilalle kolme uutta, siis korvaamaan yhtä entistä. Tuntuu tosi höntiltä. Yleensä kai kehityksen pitäisi johtaa yksinkertaisempaan ja selkeämpään systeemiin ja helppokäyttöisyyteen. Pitkä miinus Sampopankille. Nyt aikaisemman Visa-pankkikortin tilalla on sirullinen pankkikortti, joka ei käy ihan joka paikkaan, siruton niihin joihin toinen ei käy ja vielä Visa-kortti erikseen.

Yhdessä vaiheessa tililuettelon jatkoksi oli ilmestynyt Visa-maksuaikatili, jota en ole tilannut ja josta ei löytynyt tietoa mistään pankin eikä muiltakaan sivuilta, ei edes ohjetta miten sitä voi käyttää.

Isolta pankilta ei odottaisi näin amatöörimäistä touhua.

***

Huomenna on kiva reissu Ouluun Eikan tyttären rippiäisiin. Maallinen osa minusta laulaa hoosiannaa odottaessaan Eikan aina yhtä hyviä tarjonnaisia...