Täällä on ollut taas pitkä hilajisuss, KÄÄK! siis pitkä hiljaisuus. Palasin eilen Helsingistä neljän päivän antoisalta reissulta. Vähän pelottavaa oli ajaa yöllä kesärenkailla, kun oli  3 astetta pakkasta ja aina välillä tien pinta märkä. Onneksi pysyin tiellä ja hereillä ja hirvet pysyivät metsissä.

Osallistuin H:gissä koulutukseen kuuluvaan ryhmään, joka oli antoisa. Kotoa lähtiessä retostelin, että tulen takaisin vasta sitten kun minua huvittaa. Ja mitä tein kun ryhmä loppui? Ajoin tietysti suorinta tietä kotiin.

Tai mutkan kautta sikäli, että pari houkuttelevaa putiikkia piti käydä tsekkaamassa, ja Ikea jossa käyminen kuuluu pakollisena jokaiseen Helsingin reissuun. Ikeasta löysin esikoiselle ruokapöydän ja tuolit alle satasella, ja keskimmäiselle hauskan kirjahyllyn 39 €.

Onneksi poika tykkäsi siitä itsekin. Koskaan ei voi ihan tietää, mikä kellekin kolahtaa. Itselleni ostin yhden vesihyasinttitabletin, koska pidän sen tuoksusta. Lapsuudenkodin lankakori oli tehty samasta materiaalista.

Syy siihen, että pidättäydyin löytämästä itselleni muuta mieluisaa Ikeasta oli se, että yhdestä putiikista löytyi mieluisa neulepaita.

Ihan minun näköinen, vaikka mustaa erityisesti en olisi nyt halunnut vaan värikästä. Mutta joku työvaate oli löydettävä ja tämä se nyt on.

Tänään oli onneksi vapaapäivä. Sain käydä kävelyllä monen päivän istumisen ja pitkien automatkojen jälkeen. Ja vielä metsässä erikseen suppilovahveroita keräämässä ja metsän tuoksua haistelemassa. Nuuh.