Tiivis loppuviikko koulutusseminaarissa. Kaksi päivää täyttä asiaa, harjoituksia, intensiivistä keskittymistä, antautumista harjoituksiin tunteineen.

Perjantai-iltapäivänä ilmeisesti väsymys alkoi jo saamaan yliotetta, koska sain nauruhepulin kesken luennon. Kouluttaja sanoi edelliseen harjoitustehtävään liittyen, että tarvitaan vain mielessä oleva pieni hintti, jota aletaan kasvattaa ja viedä eteenpäin...muuta ei tarvittu. Hän tarkoitti tietysti englanninkielen sanaa hint eli häivähdys, vihje. Kun näin vastapäätä istuvan seksuaalineuvoja-psykologin ilmeen, niin putosin ihan täysin.

Tuntuu mukavalta, kun vähitellen alkaa tutustumaan opiskelukavereihin. Tosi hieno porukka, fiksuja erilaisia persoonia, jokainen omanlaisensa.

Alan pikkuhiljaa huomaamaan, että opiskelu tulee teettämään työtä aika paljon. Onneksi se on kaikki mieluista. Voi olla, että kaksi uutta kouluttajan tehtävää tälle keväälle - kaiken muun lisäksi - on vähän liikaa, kun niihin joutuu kuitenkin valmistautumaan niin toisella tavalla. Molempiin olen kyllä lähtenyt omasta kiinnostuksestani ja halustani.

Nyt on vapaa viikonloppu, mikä on ihanaa. Vien pojat rinteeseen ja menen tapaamaan Katriinaa ja hänen uusia muotojaan. Mies onkin vielä tämän päivän seminaarissa. Ehkä harrastan vähän vesijuoksua, hyvässä lykyssä ulkoilua.

Miehen seminaarissa oli puhumassa guru, joka on kehittänyt fysioakustisen tuolin jota käytetään musiikkiterapiassa.

http://www.sinivire.fi/DowebEasyCMS/Sivusto/Kuvat/tuoli.gif

Illalla hän innostui rakentamaan minulle fysioakustisen sängyn: laittoi isot kajarit sängyn alle niin, että niiden runko on kosketuksessa sängyn puuosiin. Sitten rentoutuslevy soimaan ja bassot isolle. Se toimi eli sänky resonoi äänen mukana. Aika rentouttavaa, nukuin kyllä hyvin sen jälkeen.

Aamulla näin unta, jossa Miljoonasateen Heikki Salo ja Jarmo Hovi lauloivat munasillaan kirkkokonsertissa. Olisikohan se liittynyt jotenkin tuohon kokovartalovibraattoriin?