Sunnuntain lumimyrskyssä ajelin kaupungin toiselle laidalle viemään kolme uutta lasilautasta sulatettavaksi, lasikaupan pitäjä oli nimittäin käymässä paikkakunnalla kurssia pitämässä. Samalla sain yhden valmiin takaisin.

2091753.jpg

Vaihteeksi tällaista värimaailmaa ja ruudullista. en pääse eroon neliöistä vaikka itkisin. Ja tänään olen kyllä itkenytkin, mutten neliöiden takia.

Alunperin tuosta sinikeltaisesta piti tulla ihan erilaista kuvamaailmaa, mutta ruudut voittivat. Sopii meidän keittiön väreihin.

2091756.jpg

Tykästyn lasiin aina vain enemmän. Nimenomaan värilliseen käyttölasiin, käyttöesineiksi noita vatejakin ajattelen.

***
Aikamoisia tunnemyrskyjä olen käynyt parina päivänä. Tänään raivosin sisäisesti niin rajulla tuulenvoimakkuudella, että sen täytyi näkyä ilmatieteen laitoksen säätutkassakin. Onneksi olen Eikalta oppinut, että tunteet saavat tulla ja mennä - ja ettei niihin tarvitse juuttua. - Luulin nuorena olevani varsinainen viilipytty vaan vähänpä itseäni tunsin. Olinkin vain tunkenut kaikki tunteet johonkin lattialautojen alle piiloon. Onneksi ne ovat vuosien varrella palanneet takaisin kotiin vähän kerrassaan. Maistuu elämältä, vaikka ei ole aina mukavaa.