Raastoin lipputangon ympärillä olevan, jo ammoin ruohikkoon kadonneen kivetyn ympyrän esille ja istutin siihen tulppaanien pienoismalleja. Kiveyksen sisäpuolella on siis multaa, niin toivorikas en sentään ole, että istuttaisin sipulit kiveykselle. Keväällä sieltä nousee 0-20 nupopäätä kuikkimaan, ja sitä odotellessa talvi kuluu nopeammin.

Takapihallakin urakoin. Lapioin hiekkalaatikosta puhtaimmat hiekat ulkopuolelle miehen käytettäväksi  (pihalaatoituksen siistimiseen),  ja levittelin innoissani loput hevosen lannat, säkin turvetta ja pari säkkiä multaa päälle: siitä tulee hieno upouusi penkki tyylikkäälle tulppaani-istutukselle! Tuossa vaiheessa kuitenkin satoi jo sen verran reippaasti, että tulin sisälle.
Koko päivän on sadellut, mutta olen silti tehnyt pihatöitä. Toivottavasti saan loputkin tehtyä ennen pimeää, muuten on riski, että sipulit ovat tuossa pöydällä vielä ensi keväänäkin. Se olisi minulle ihan tyypillistä, viime vuosina en ole nimittäin ollut kovinkaan ahkera ympäristön kaunistaja. Yhtenä kesänä, jolloin ystäväni rakensi kokonaisen pengerpuutarhan isoon pihaan muureineen ja istutuksineen, minä en saanut edes muutamaa ostamaani ritarinkannusta maahan vaan ne kuivuivat paperikasseihinsa terassin reunalle. Niin että osaan olla oikein iloinen siitä, että saan jotain pihassa tehdyksi!