Haukotus. Kello on yhtäkkiä melkein kaksitoista ja äsken oli vasta alkuilta.
Luin loppuun Saatana saapuu Moskovaan, edellisestä kerrasta olikin kymmenisen vuotta. Silloin se oli parempi kuin nyt, jostain syystä kaipaan nyt sellaista tarinaa, johon voi samastua ja elää tunteella mukana. Olen monta vuotta lukenut äly- ja tietokirjallisuutta, nyt on toisenlaisen aika. En vain löydä sopivia enää omasta hyllystä, enkä aina kirjastostakaan. Antakaa vinkkejä!

Kaamea totuus paljastui tänä iltana. Tein netissä älykkyystestin ja sain tulokseksi 93 eli selvästi alle keskitason. Olen luullut olevani älykäs! Kuopus lohdutti, että siinä on varmasti jotain vikaa, testissä nimittäin. Niin minäkin arvelen, ihan varmasti, niin sen täytyy olla, eihän tämä ole muuten selitettävissä...NÖYRYYTTÄVÄÄ!

Etsin testisivun, hetkinen...tässä. Kommenteissa otetaan vastaan vain muiden tyhmien vertaiskokemuksia.

Kävin pitkästä aikaa kaupungilla töiden jälkeen tänään. Ostin punaisia sukkahousuja ja lahjarahoillani mustat silkkitrikoiset paidan ja housut pyjamaksi, Omenakorin taannoisen vinkin innoittamana. Jotain mitä en muuten raaskisi itselleni ostaa (olivat kyllä tarjouksessa). Sekä Indiskasta violetin lasin - minulla on jo suuri kokoelma kaikenvärisiä Indiskan laseja ja niistä on mukava koota erilaisia yhdistelmiä ruokapöytään. Oma suosikkini on oranssi, kuopuksella turkoosi, keskimmäisellä vihreä. Miehelle ja esikoiselle kelpaa mikä vaan mikä pitää nestettä.

Nyt on taas pakko lähteä yöpuulle, aivo sanoo stop. ---jospa olinkin vain väsynyt kun tein tuon testin, eihän se nyt millään voi oikeasti...