Ohhoh. Ensimmäinen kirjoitukseni hävisi blogiavaruuteen. Lyhennettynä se sisälsi uuden aamun, hyvän olon ja mukavan kävelyretken miehen kanssa auringossa ja lämpimässä tuulessa, tuoksuvassa metsässä ja liplattavalla hiekkarannalla.
Ja Omenakori on haastanut minut syntymäpäivämeemiin. Katsotaanpa.

21.11.1783 suoritettiin ensimmäinen kuumailmapallolento. Lentomatkailun alku!
21.11.1789 Pohjois-Carolina ratifioi Yhdysvaltain perustuslain ja siitä tuli 12, osavaltio. Olikohan Jamie siellä? Ai niin, eihän sitä ole olemassakaan.
21.11.1877 Edison ilmoitti keksineensä ensimmäisen ääntä tallentavan fonografin. Se on merkittävää! Ensimmäinen askel siihen musiikkimaailmaan, josta on saanut nauttia. Ilman tallenteita se ei olisi ollut mahdollista. Kiitos Edison, siitäkin.

21.11.1950 syntyi Tuomari Nurmio, joka on suomalaisista musiikin tekijöistä omaa luokkaansa, varsinkin sanoittajana. Henk.koht. suosikkilevyni Nurmion tuotannossa on edelleen "Lasten mehuhetki". -65 syntyi Björk ja -69 Ilkka Alanko.

21.11.1695 kuoli Henry Purcell, jonka musiikki on ihanaa. Muista mainituista ei ole niin väliä.

Ja tänä vuonna vietän tuolla päivämäärällä 50-vuotispäivääni. Ajatella, että olen saanut elää näinkin vanhaksi, ollut naimisissa melkein 30 v. ja saanut kolme lasta, vanhemmat ja sisaret ovat elossa eikä maailmanloppu ole tullut.

Haastan tähän syntymäpäivämeemin Marikin ja Vintin.