Olin pari päivää Lahdessa rakkaan ystävän luona. Teimme yhdessä koulutuspakettia ja oli tosi ihanaa työskennellä sellaisen ihmisen kanssa, joka innostaa ja jolta oppii koko ajan uutta. Ja joka osaa osoittaa myös arvostuksensa, se tuntuu tosi hyvältä. Kun kummallakin on edelleen oppimisen ja kehittymisen halu, tuntuu että yhteistyö luo aina jotain uutta.

Tuli hyvä mieli tuosta yhteisestä ajasta ja yhteisestä työstä.

http://1.bp.blogspot.com/_ovJS1Em-6dg/R3T3GYd18tI/AAAAAAAASkY/izJgxdi3ySc/s400/smile.jpg

Kuva on sivulta www.mountainwings.com

Olen erittäin onnellinen siitä, että uskallan taas suunnitella jotain eteenpäin ja lähteä uusillekin urille. Olin niin pitkään, vuosia uuvuksissa enkä tohtinut suunnitella mitään kun en tiennyt missä voimissa olisin vaikka puolen vuoden päästä. Ja aikansa tietysti otti voimaantumisen jälkeenkin, että saatoin alkaa luottamaan siihen, että pysyn voimissani.

Edelleen pidän aika tarkasti silmällä jaksamistani ja työn ja tekemisten määrää, koska aika äkkiä menetän yöuneni, jos alan tekemään yli voimien. Eikä pelkästään työtä vaan muutakin: mukavatkin menot saattavat kuluttaa voimia ja vaatia lepotaukoa tai ihan omaa aikaa jatkoksi. Kantapään kautta on pitänyt tämäkin yksinkertainen totuus oppia.

Ja tänään oli sitten työpäivä, onko sekin nyt laitaa, lomalla! Vaan hyvähän se tietysti oli että sattui olemaan tätä vapaata, johon viime viikon sairaspäivältä sain siirrettyä työt tälle päivälle.

Huomenna on vapaata, olisikohan hiihtopäivä? Jos sais tuota pötsiä vaikka vähän pienemmäksi, se on kohta samanlainen kuin Homer Simpsonilla.

 

http://bradley.chattablogs.com/homer%20simpson.jpg