Töihinpaluu loman jälkeen vaatii taas pientä sopeutumista. Vaikka aloitan työn vasta 11:30, on ollut vaikea ehtiä ajoissa, koska lomalla valvoin pitkälle aamupuolelle ja nukuin puolillepäivin. Eihän se rytmi siitä ihan äkkiä muutu vaan uni tulee vasta kolmen aikaan ja olisi aamupäivällä makeimmillaan.
Eilen tulin töistä ja kaupasta vasta seitsemän kieppeillä, nukahdin heti ruoan jälkeen ja heräsin puoli yhdeksältä. Sitten valvoin taas kolmeen.

Iltaisin en paljoa jaksa, eilen kuitenkin jatkoin loppiaisena aloittamaani terraarion rakennusta.
Sain kuin sainkin (pieni ihme!) leikattua paksusta ja isosta 200x132 cm Sokoksen entisestä ikkunasta sopivan kokoiset lasit nuorimman gekon uuteen asumukseen. Vain yksi pala lohkesi ihan pieleen, mutta materiaalia on runsaasti. Reunojen puhdistaminen mustasta kitistäkin onnistui yli odotusten lastalla ja kynsilakanpoistoaineella. Viikonloppuna mies saa liimata osat yhteen akvaariosilikonilla ja voilá: uusi suuri aavikko luolineen ja turvepehkuineen odottaa leopardigekkotyttöä ja hänen äitiään. 

Nyt on kuulemma sauna lämmin, olin ihan unohtanut laittaneeni sen päälle. Siis lauteille lämpöön, saunatyyny pään alle. Omankin saunan laatu parani, kun mies lisäsi kiviä kiukaaseen. Tuli pehmeämpi löyly.