Jouluiloa kaikille!


http://www.verikoirat.com/imgnaapurit072/joulukuva.gif

Joulun puuhailu jatkuu mukavana. Aamulla otin pottulootat uunista, tälle päivälle jäi enää rosollin ja suppilovahverokastikkeen teko. Kantarelleja ei tullut syksyllä säästettäväksi asti. Yleensä kantarellikastike on kuulunut meillä kinkun kaveriksi esikoisen toivomuksesta.

Saatiin kaunis kuusi tutulta asevelihintaan. Kyseinen henkilö on tullut tutuksi siitä, että oli vuosia paikallisen ylioppilasravintolan portsarina. Se kertoo jotain nuoruudestani.
Keskimmäinen koristeli kuusen kauniisti, malttoi valikoida koristeet eikä laittanut ihan jokaista laatikkoon kertynyttä palleroa niinkuin itselläni on tapana tehdä. Kuvia en saa edelleenkään siirrettyä koneelle, en ymmärrä missä vika!

Aamulla oli soman näköistä kun lunta tuprutteli oikein tuiskuna. Olin liikkeellä tavallista aikaisemmin kun piti käydä labrassa. Erinomaisen jouluisen näköistä. Toivon kaikille tien päällä oleville malttia ja turvallista matkaa.
Itse lähdemme Oulua kohti huomenna aamupäivällä, joka kyllä meillä on suhteellinen käsite. Se saattaa olla esimerkiksi klo 14. Kotiin palataan pyhien jälkeen, eli siihen saakka näkemiin.

Toivotan jokaiselle lukijalle

JOULURAUHAA!