1855284.jpg

Vicki Li haastoi kuvaamaan yöpöydän sen hetkisessä tilassa.
Sattumoisin omani oli harvinaisen siisti. Yleensä kirjapino on korkea ja huojuva, keskeneräisiä lehtiä, kynsiviiloja ja muuta sälää on enemmän. Nyt oli vain selänrapsutin ja jalkavoide. Kirjaan kiinnitettävä yölamppukin kurkistaa kirjojen takaa. Hämäävästi lehti on Suomen Kuvalehti, joka esiintyy pinossa harvoin, tavallisesti siinä on Kotiliesi, Anna ja joskus Gloria. Nykyisin saattaa olla myös Geo tai Tieteen Kuvalehti.
Mind in the cave on ollut lukupinossa keväästä asti, se on yksi Andalusian matkan aarteita, jotka toisetkin ovat siinä vaikkei niitä erota: Alhambra-kirja ja Pileta caves.

Lukulamppu on ostettu H:gin asematunnelista tai Kämpistä jostain itämaiskaupasta, ja kudonnainen on yhden autistisen nuoren pojan kutoma.

***

Mehumaija on taas porisemassa. Marttaliiton ohjeita venyttäen tein kokeilun, että yhden satsin mehustuttua kaadoin uudet marjat ja sokeria päälle ja jatkoin höyrytystä.
Onneksi mies talutti minut ulos töitten jälkeen, olisi voinut muuten taas uni viedä voiton. Nyt on paljon pirteämpi olo.
Sää vain on ikävän syksyinen, keltaisia lehtiäkin puissa. En ala.