Olenko jo esitellyt teille pionipenkkini? Kas tässä:

1802828.jpg

Kolme korskeaa pionia rehottaa siinä, korkeus noin 20 senttiä. Ei saa nauraa!

Toinen melko vaatimaton alku, jolta odotetaan paljon:

1817268.jpg

Hieno tammi, joka selvisi kuin ihmeen kaupalla pupun tai ruohonleikkurin saaliiksi joutumisesta. Keväällä ei ollut kuin tikku jäljellä, mutta siihenpä kasvoikin lehtiä. Suunnittelen jo puutarhakalustoa tammenlehvien alle. Laittaiskohan sen tuon suojarenkaan sisä- vai ulkopuolelle?

Viikonloppuna rellestettiin oikein olan takaa. Perjantaina syötiin, juotiin ja saunottiin pitkän kaavan mukaan ystävien kanssa. Istuttiin vielä rantanuotiolla tuntikausia vaikka tihkusade taisi jatkua koko ajan. Ihme, etten minäkään vilukissa kylmettynyt, vaikka taisin pelkässä pyyhkeessä lauleskella siinä ainakin tunnin verran.
Seuraava päivä menikin muuten vähän harakoille, mutta kävin Katriinan kanssa iltapäivällä katsomassa Mamma Mia -elokuvan ja se piristi. Ihana sekoitus romanttista komediaa, höpsöä musikaalia ja kauniita maisemia. Musikaalikohtaukset oli pistetty juuri oikealla tavalla överiksi niin että ne olivat oikeasti hauskoja, saivat nauramaan ääneen. 
Illalla käytiin vielä miehen kanssa kavereitten bändiä kuuntelemassa paikallisessa "kulttuurikuppilassa". Vielä sunnuntaina ja eilenkin nukutti tavallista enemmän, onneksi oli vapaapäivä. Taisin nukkua eilen kahdetkin päiväunet. Raskaat huvit vaativat raskaat unet.

Tänään aamupäivällä ennen töihin lähtöä uskalsin vihdoin tehdä uudelleen äö-testin netissä. Joku kenties muistaa kun parahdin täällä järkytystäni, kun joskus keväällä tein jonkun nettitestin ja tulokseni lähenteli huoneen lämpötilaa. Tänään sain helpotuksekseni tuloksen 135. Ryhti parani heti.