Hurraa!
Rippijuhlat on leivottu ja olohuoneen ikkunat pesty! Ihana tuoksu on leijunut päiväkausia ilmassa  ruokahalua herättämässä ja maistiaisia ei ole annettu ollenkaan, hirveää kidutusta siis perheelle. Nyt voi jo piipahtaa koneellekin, hirveän pitkä tauko ollut tässä välissä. Sortsi.

Kuopus on ollut viikon riparilla ja sunnuntaina kävimme siellä vierailemassa, hyväntuulista porukkaa olivat niin vetäjät kuin leiriläisetkin. Pappikin totesi muina miehinä olevansa rakkauden ammattilainen. Kerran vain oli kuulemma kyynelkaasua tarvittu.

Ihanaa korpea se seutu, missä leiri on, ihastuin niihin vanhoihin metsiin ja erämaajärviin. Aloin oikein taas odottamaan sieniaikaa ja suppilovahveroitten kutsua. Täältä tullaan, karhut!

On aina vähän erilaista, kun yksi on pois kotoa. Nyt ollaan keskimmäisen kanssa touhuttu kaikennäköistä paljon enemmän: käytiin mm. ajamassa autoa yhdessä korvessa hiekkakuopalla ja sehän poika oppi nopeasti! Vuoden päästä mies saa alkaa opetusluvalla opettamaan niinkuin aikanaan esikoista.

Eilen Katriina tuli pyynnöstäni auttamaan olohuoneen uudelleen järjestelemisessä niin että saadaan isolle porukalle laitettua kahvipöydät. Meillä on siis nyt tulevana sunnuntaina rippijuhlat ja valmisteluahan piisaa. Meillä kun ei tunneta käsitettä viikkosiivous tms. säännöllinen "kodinuusintatyö" eli valmistelu aloitetaan raivauksesta. Joskus se tarkoitti myös raivoamista, mutta ei enää vuosiin, onneksi. Olen vain tosi iloinen aina kun saan jotain aikaiseksi, kun niin monta vuotta se aikaansaaminen on ollut melko vähäistä. Minuksi on aivan mahtavaa, että sain pestyä ikkunat, siis väleistäkin, koska se tuntui vuosikausia aivan ylivoimaisen työläältä. Ihailin koko loppupäivän kirkkaita ikkunoitani.

Niin ja minähän olen saanut tunnustusta täällä Blogistaniassa. Kiitos Villiviini ja Noeijoo! Eikan sivuille en jostain syystä saanut kiitosta kommentteihin, loota ei auennut.

1703487.jpg


Here the rules:
Säännöt
1. The winner can put the logo on his/her blog./ Voittaja voi laittaa logon blogiinsa.
2. Link the person you received your award from./ Linkitä siihen blogiin, josta palkinnon sait.
3. Nominate at least 7 other blogs./
Nimeä vähintään 7 muuta blogia palkinnon saajiksi.
4. Put links of those blogs on yours./
Laita noiden blogien linkit sivullesi.
5. Leave a message on the blogs of the boys/girls you've nominated./ Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit voittajiksi.

Kourallinen briljantteja lennähtää nyt - Noeijoolle, Omenapuun alle, Vicki Li:lle, Villiviinille, Iisille, Inkiväärille ja Pohojalaaselle. Jokaisen linkki on tuossa vieressä suosikkien listassa. Olette briljantteja!

Mielessä soi vanha saksalainen kappale. Gute nacht Freunde, es wird Zeit für mich zu gehen. Was ich noch zu sagen hätte, dauert eine Zigarette und das letztes Glass im stehen...

Voi olla virheitä, en ole koulun jälkeen paljon saksankieltä lukenut saati kirjoittanut. Yöpuu kutsuu.