Sori.
En ole käynyt blogissa moneen päivään. Työnteko on häirinnyt elämää. Illat ovat vierähtäneet välillä elokuvan ja kirjan parissa vaihteeksi. Katsoin tv:sta Braveheartin ens. kertaa ja pidin siitä kaikesta teurastuksesta huolimatta. Aikaisemmin en olisi pystynyt edes katsomaan. Mutta kaikki Skotlannin historiaan liittyvä on sydäntä lähellä Gabaldonin kirjojen jälkeen, ja Mel Gibson oikein hyvä ylämaan sankari.

Kirjastoonkin vääntäydyin pikakäynnille vaikka pakasteet sulivat autossa. Saalis: Peter Maylen "Saaliina Cezanne", joka oli sopivan kepeä iltapala eiliseksi; tälle illalle Rebecca Wellsin "Jumalaiset jajasiskot". Ongelmani on, etten malttaisi jättää mitään kirjaa kesken vaan luen alusta loppuun. Kaikki arvaavat, miten käy yöunien, kotitöiden ja blogisiskojen. Ei paljon mitenkään, mutta minun käy huonosti.
Tuhat loistavaa aurinkoa oli vain äänikirjana. Otin lainaan, mutta se ei houkuttele; haluan lukea! Matkalla varmaan äänikirjat olisivat ihan paikallaan, tai jos haluaisi samalla tehdä jotain, mitä minä en halua.
Ehkä kotitöiden tekeminen kirjan säestyksellä voisi toisaalta tehdä niitä vähän houkuttelevammaksi, hmm.