En onnistu itsekään lisäämään kommenttia aamulliseen kirjoitukseen. Kopioin siis kommenttini tähän:

Noeijoo: Meillä on sama lempiharrastus. Aikansa kun makoilee niin päässä alkaa liikkua jotain. Tänään töihin ajellessani ajattelin, että olen melko kumma tyyppi. Mietin aina muutaman vuoden kerrallaan jotain asiaa ja luen äärestä laitaan kaikkea siihen liittyvää, kuitenkaan en erityisemmin keskustele tai kirjoita paitsi nyt aina jotain tänne blogiin. Rakastan vain itse sitä miettimistä ja asioiden selvittämistä itselleni. Viimeisen vuoden aikana fokus on pyörinyt enimmäkseen ihmiskunnan historiassa ihan varhaisesta muotoutumisesta kulttuurihistoriaan. Olen iloinen lapsellisesta ihmettelemisen taidosta!

Vicki Li: Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Kunhan pääset sinne uimahalliin asti niin puolet matkasta on jo juostu.
Laitan tuon Verrosen muistiin, eilen juuri kirjoitin itselleni listaa kirjastokäyntiä varten. En muista lukeneeni yhtään Verrosta, täytyykin käydä netistä vähän tsekkaamassa.
Kirjoitan sulle sähköpostia, kunhan saan päätetyksi, mitä paljastan ja mitä en...

Esikoinen 20 v. soittaa pianoa hyvin, itse opetellut ja isä neuvonut. Äitikin neuvoisi pikkuisen, mutta äidin neuvot kelpaavat vain musiikin kuunteluasioissa: melko hyvin on 70-luvun alun proge ja muu hyvä rock siirtynyt seuraavalle polvelle. Keskimmäinen 16 v. soittaa myös hyvin pianoa, samoin itse opetellut, viime kesästä asti on soittanut myös bassoa ja soittaa ihan älyttömän hyvin! Kuopus 14 v. soittaa djembeä, afrikkalaista rumpua.

Täällä on tapahtunut jotain mystistä kun kommentit häviävät ja on ilmestynyt tuollainen 1970-luvun kirjoitus. eihän silloin ole ollut edes tietokoneita! Ei ainakaan nettiä eikä vuodatusta - merkillistä. Olen syytön!

Katriina: Kirjoita se munkin kommentti uudestaan.

***
Yritän tsekkailla, jos löydän jotain korjausta tilanteeseen.
Huomasin juuri, että viimeisen kuukauden ajalta kaikki kirjoitukset ovat hävinneet!
***
Vuodatuksen julkaisumoottorin vaihdossa on ollut ongelmia, se selittänee nämä kommentti- ym.ongelmat.