No niin, olemme jälleen Kempeleen eteläpuolella ja kirjakieli kaikkine koukeroineen astuu kuvioihin. Voi olla, että minulta lipsahtaa jokunen hienostunut sivistyssanakin!

Oulussa oli jälleen kerran mukava käydä. Tänään käytiin ennen lähtöä vielä Kauppahallissakin, joka on siellä ihan must, ostettiin aivan taivaallisen ihania Kurkelan tilan pikkurieskasia ja älyttömän hyvää ruisvarrasta. Ja pari pikku muikkukukkosta Pekurilta. Hallisa pittää tietenki käyvä kahavilla (no perhana, ei onnistu kiriakielellä hallista puhumine eikä kiriottaminenkaa) ja syyvä munkki, Oulusa nei ees lihota. Vaa siitä leipätiskilta me ostettii kaks nii isua örkkyä elikkä korvapuustia että noli suorastaan prutaalit (siinoli se sivistyssana ja vielä keskellä oulua). Noli melekeen kaupungintalon kokoset.

Marimekosta löysin alennuksella aivan ihanat pussilakanat, sinistä ja violettia. Tapasin ne jo eilen, mutten ostanut heti - syystä että talossamme on pussilakanoita kohtalainen valikoima. Mutta noita en saanut mielestäni, ne vetivät minut vastustamattomalla voimalla takaisin ja muuttivat meille. Olen oppinut, että silloin harvoin kun jokin oikein mieluisa osuu kohdalle, se kannattaa hankkia. Ellei hinta ole ylivoimainen (niinkuin usein on).

Ja kun porukalla oltiin kaupungilla, löydettiin miehellekin vaatetta (hurraa!) ja Keskimmäinenkin löysi mieluisan collegetakin. Ja itse löysin mieluisen kesävaatteen, mustavalkoisen trikoomekon.
Tulin myös ostaneeksi Stockmannilta kolmenkympin sukkahousut, kun en katsonut hintaa, huomasin vasta kotona. Pyörryttää vieläkin.

Reissun varsinainen sisältö ovat tietenkin ihmiset, vaikka kaupungillakin on mukavaa. Erityisen ihanaa oli viettää lokoisa ja herkkujentäyteinen ilta siskon perheessä. Kiitos siskolle!

Nyt unten maille, pitkästä aikaa omaan sänkyyn. Öitä, kauniita unia kaikille, päivällä ja yöllä!