No niin, aika päivittää Merin kansalaisopiston kevään kurssitarjonta.
Koska Kutuharjun lentotaidon alkeis- ja jatkokurssilta ei ollut eloonjääneitä, luovuimme  kevääksi suunnitellusta lentokurssista ja valitsimme ohjelmaamme Kutuharjun laajasta ja erittäin antoisasta valikoimasta seuraavan:

1. Ajatustenluku- ja elekielen tulkintakurssi. Tämä on tarkoitettu erityisesti harvapuheisten miesten kanssa asuville naisille, hyödyllinen ´vaihdettaessa ajatuksia´ totuttuun tapaan telepaattisesti, niinkuin kurssinjärjestäjä asian ilmaisi.

2. Suggestopedinen ´toiminnanohjaus täyteen kukoistukseen´ -kurssi. Laitat vain nukkumaanmennessäsi CD:n soimaan ja aamulla olet tavoitteellinen, tehokas ja järkevä aikuinen, joka ei haaskaa aikaansa uneksimiseen sängyn päällä lojuen niinkuin minä teen. Erityisesti taivaanrannan maalareille ja muille huithapeleille. Meissä on voimaa! Mutta missä se on?

3. Opi englantia Akun ja Mikin kanssa. Tämän hankin lapsilleni heti kun ensimmäinen oppi lukemaan. Englanniksi ´Learn English with Battery and Microfone´.

4. Kuinka muutan suolistokaasut suoraan energiaksi. Joogi Maharubsu opettaa ruoansulatuselimistön pitkälle kehittynyttä hallintaa ja kehon energiavarantojen käyttöönottoa. Helpottaa elämää ihmisten parissa. Omat maitopurkit ja ruisleivät mukaan. Jatkokurssina ´Läski ajatusenergiaksi´eli vaihtoehto liikunnalle laihdutuksen osana.

5. Kuinka kerään voimia varaston siivoukseen. Vaativa jatkokurssi, vain extremelajien harrastajille. Lopuksi kokeillaan varovasti varaston järjestelyä oven lähistöllä ja kulkureitillä. Osaa edellisen kurssin osanottajista ei ole löydetty talomme varaston uumenista vieläkään.

Ja kierros jatkuu. Haastan omia kurssejaan ideoimaan Noeijoon, Katriinan, Vicki Li:n, Iisin ja Celian.

Here\'s what I have to do: Devise a list of 5-10 courses you would take to fix your life. It\'s more fun to be in classes with friends, so include one class from the person who tagged you that you\'d also like to take. Tag five.  

Siis ideoi 5-10 kurssia, joille haluaisit osallistua, ja haasta viisi muuta jatkamaan meemiä. Koska kurssille  on kuulemma kivempaa osallistua kavereiden kanssa, ota omalle kurssilistallesi mukaan yksi haastajasi kursseista, jolle haluaisit myös osallistua.