On ollut vähän pysähtynyt viikko. Olin laittanut itselleni ylimääräisiä vapaapäiviä tälle viikolle ja ne olivatkin tarpeen flunssasta toipumiseen. Taas kyllä ihmettelin, miten onnistunkin viettämään kokonaisen päivän toisensa jälkeen tekemättä yhtään mitään. Minulla se ei käy aika pitkäksi.

Maanantaina kävin helsaamassa miehen vanhempia ja otin samalla kuvan heille tekemästäni lautasesta. Anoppi tykkää keltaisesta joten se on tällainen:

1274466.jpg

Eilen illalla otin kuvan viime kesänä iridisoidulle lasille kaivertamastani työstä, johon häpeämättömästi katsoin mallia Matissen kuuluisimmasta työstä "Tanssi" , koska en saanut hyvää tanssikuvaa itse piirrettyä luonnokseksi ilman mallia. Tuumin, että mestaritkin harjoittelevat jäljittelemällä mestaria, kai minäkin voin.

1274477.jpg

Tuossa takana oleva verho ja ikkuna heijastuvat kuvasta

1274472.jpg

Jonakin kauniina päivänä pyydän miestä kuvaamaan nuo kaikki huolella ja taidolla ja teen niistä oman sivun.

Tiistaina kävin töissä ja pidin koko päivän pysäköintiajasta muistilappua pöydällä etten saa sakkoja niinkuin toissaviikolla. Ja lähdin ajoissa. Kotimatkalla päätin ohiajaessani käydä kysymässä, onko viimeisimmät lautaset jo taivutettu. Ei ollut. Olin lasikaupassa enintään kolme minuuttia, mutta sakkolapun ehdin siinä välissä saada ikkunaan. ¤½!#§*
Ja mies sai parkkisakon samana päivänä. Ei ole ihme, ettei raha tee meille pesää.