Eilen illalla käytin ainakin pari tuntia ottamalla kuvia kotona olevista lasivadeista ja laittamalla kuvia koneelle ja blogiin. Sitten iski sensuuri. Kuvat eivät olleetkaan mielestäni tarpeeksi hyviä, kännykällä tulee jotenkin laimeita värejä, joita ainakaan minun taidoillani ei saa Picture itillä korjattua. Hävitin koko postauksen ja menin nukkumaan.

Otan uudet kuvat oikealla kameralla kunhan jaksan. Tauti jyllää vielä niin tymäkästi, etten jaksa ajatella mitään kovin perusteellista paneutumista vaativaa, paitsi perusteellista lepoa.

Katriina pyysi kuitenkin laittamaan kuvan siitä käsialanäytteen alla olleesta keskeneräisestä työstä jo ennen sulatusta, joten tässä se on:

1250689.jpg

Jostain syystä kuvien siirtäminen kuvagalleriaan ei tällä hetkellä onnistu, joten tämä on rajaamaton ja käsittelemätön kuva, jolla kokeilin eilen, miltä nämä blogissa näyttävät. Laitan sitten uuden kuvan, kun saan tuon joskus sulatetuksi.

Tänään saan taivutettuna kaksi valmista tilattua työtä, joiden tekeminen kesti kauan, koska pyydettiin ruskeita ja se ei ole ollenkaan minun värini. Kaiken lisäksi ensimmäinen halkesi uunissa eli taloudellisesti jään tappiolle. Onneksi en ajattele tätä liiketoimintana. Olin lopulta tyytyväinen tekemiini ruskeasävyisiin, samoin kuin samalla sulatettuihin kultamustiin. Laitan kuvia kunhan saan ne kotiin.

Ostin tarjouksesta aivan ihania turkooseja lasilevyjä, en tiedä vielä yhtään mitä niistä teen. Tuo turkoosi lasi vetoaa minuun varmaan sen takia, että se muistuttaa merta.
Kaksi ensimmäistä vatia kurssin jälkeen olivat turkooseja, tästä toinen niistä salaattivatina:

632876.jpg

Yksi mielenkiintoinen kokeilu oli tällainen:

1250682.jpg

Kadehdin hyviä valokuvaajia, koska jostain syystä onnistun ottamaan epäselviä, hassusti rajattuja ja valottomia kuvia vaikka yritän parhaani. Lohduttaudun sillä, ettei kukaan voi olla hyvä kaikessa. Onneksi mies on hyvä ottamaan kuvia, että juhlista ja matkoista on aina onnistuneita otoksia - poikkeuksetta miehen ottamia. Osittain kyse on tietysti asiaan paneutumisesta, mutta vannon, että olen yrittänyt! Tämä digiaika onkin aivan taivaallista siitä, ettei otoksia tarvitse säästellä. Ehkä joskus vielä ostetaan hyvä kamerakin.