Huh, ensimmäinen työpäivä tehty tälle vuodelle. Muuten ihan mukavaa, mutten ehtinyt tehdä läheskään kaikkea, mitä olisi pitänyt. Huomenna siis pitkä päivä.

Eilen sivuilleni hiireksi ilmestynyt Akun pää herätti hämmästystä - sain hyvän idean Inkiväärin sivuilta. Kiitos Inkivääri! Totallyfreecursors -sivuilta löytyy laaja valikoima erilaisia kuvia kursoreiksi, ja tämä miellytti minua eniten, lapsellinen kun olen. Kokeilin ensin väriä vaihtavaa pataa, siis korttipelin pataa, mutta se oli liian suuri eikä sitäpaitsi vaihtanut väriä ja vaihdoin Akuun. Sivuston vasemmassa reunassa olevasta aihelistasta saa vaihtoehdot esille. Sitten lisäsin annetun koodin oman sivupohjani html-koodin loppuun eli ihan litanian päätteeksi. Sen voi kyllä lisätä kuulemma mihin kohtaan vain. Ja siinä se Aku sitten kekkuloi. Näkyy vain täällä Blogistaniassa.
Valitsin tuollaisen joka näkyy vain linkkien kohdalla, koska arvelin, että se muutoin käy aika äkkiä rasittavaksi.
***
Edit. klo 00:58

Työ vaatii veronsa. Töitten jälkeen oli meno ja pääsin kotiin vasta seitsemältä. Ajattelin oikaista hetkeksi sängylle ruoan jälkeen ja heräsin kymmeneltä. Voi kökkö. Nyt ei paljon nukuta.
Tulinpahan kuitenkin katsoneeksi Bridget Jonesin loppuosan monennetta kertaan ja Colin Firth on IHANA. Jos osaisin, laittaisin tähän pikkutyttöjen tapaan sydämenkuvia. Kun en osaa, laitan itsensä Colin Firthin.

1194145.jpg