Eilisten päikkärien jälkeen valvoin kahteen. Työpäivä 12-18 meni OK vaikka olin unohtanut eväät kotiin, mutta sen jälkeen käsityökoulu 18-21 ja lapsen haku treeneistä oli jo liikaa. Olin puolikuollut kun tulin kymmeneltä kotiin. Onneksi ehdin ennen yhdeksää käydä Sokkarilla syömässä maksapihviä ja kasvisriisia (2,60), muuten olisin rojahtanut ratin päälle. Samalla sain hoidettua miehen apteekkiasiat. Ei siis turha päivä, mutta turhan pitkä.

Kässäkoulussa alkoi kiva jakso: valaisin. Suunnitellaan ja tehdään itse alusta asti paperikin ja hitsataan metallista kehikko. Kun voi tehdä ihan minkälaisen vain, alkaa päässä hurja mielikuvien laukka, mitä kaikkea voi tehdä, mikä on toteuttamiskelpoinen, minkälaista haluaisi katsoa pitempäänkin, mihin lamppua tarvitaan. Ja minkä ehtii tehdä 5x3:ssa tunnissa.
Jos tekisin kattokruunun. Siis sellaisen ison kuningattarenkruunun, johon tulisi lamppu sisälle. Oikea kattokruunu. Ehkä tämänkertainen materiaali ei ole kuitenkaan siihen paras.
Antaapa ajatuksen hautua ensi viikkoon. Nyt menen soutelemaan höyhensaarille, puuveneellä, leppoisassa myötätuulessa. Ötyä.