Haa, vihdoinkin liikkeestä loppunut kullanvärinen iridisoitu eli metallipintainen musta lasi oli tullut ja pääsen kaivertamaan. Päässäni on näemmä yksi juttu kerrallaan ja nyt se on tuo kaivertaminen. Keksin sen lisäksi ihan itse, vaikka en mene vannomaan, etteikö sitä olisi moni muukin keksinyt itse jo aikaisemmin. Hiekkapuhalluslaitteita kun ei ihan kotioloihin taida olla.
Helkkarin kallista on tuo raaka-aine: 50x50 cm pala maksoi 69 €. Saan siitä neljä lautasta, joiden aluslasit tekevät n. 50 € ja sulatus ja taivutukset 70 €.  Tästä syystä en ole laittanut niitä mihinkään myyntiin: niille pitäisi laittaa ihan hirveästi hintaa, että se kannattaisi. Niin kauan kun teen niitä ilokseni, en laske hintaa enkä kuluja - kaikki harrastuksethan maksavat! Tuo lasihomma tekee minut tosi onnelliseksi.
Tänään lasiliikkeessä oli ensimmäistä kertaa mainos pienestä lasinsulatusuunista, joka tietokoneohjelmointilaitteineen maksaisi 1590 €. Voi vitsi että se olisi ihana - ainahan sitä voi haaveilla. Ostinhan minä autonkin vaikkei ollut yhtään rahaa! Hmm, ehkä tuo uuni ei olekaan ihan mahdoton ajatus...
Keittiössä on kohta pakko vaihtaa jääkaappi ja mahdollisesti jotain muutakin. Voihan se olla että minä ihan vahingossa ostan sinne uuden paistinuunin sijasta lasinsulatusuunin. Sattuuhan sitä erehdyksiä. 825 asteessa ruokakin tulisi aika nopeasti.