Elämä se on kuin silkkiä vaan. Ohutta ja himmeetä.
Koko päivä on mennyt melkein pötkötellessä ja polven lepuuttelussa. Ruokaa sentään laitoin ja siitä tuli aika omituista. Säästän teidät tarkemmalta kuvailulta, mutta en suosittele yhdistämään intialaisittain maustettuja kanafileitä ja sveitsiläistä juustokeittoa, vaikka se minusta tuntuikin ihan hyvältä idealta liemen suurustamiseen. Maku oli jotain AIV-rehun ja aurajuuston välimailta. AIV-vivahde tuli luultavasti jeerasta, joka haisee ihan navetalta. Tumma riisi oli sentään hyvää.

Ruoasta tuli mieleen, että lähdin jäljittämään tuota "amerikkalaista kukkakimppua" ja päädyin kolmen blogin päästä Amerikkaan. Siellä sitten kiertelin sikäläisten blogisiskojen sivuja umpimähkään ja huomasin, että laulut on samat: ruoka ja puutarha ykkösinä, käsityöt hyvänä kolmosena. Otos oli pieni ja luultavasti linkistä linkkiin edeten melko samanhenkisten ihmisten sivuja, mutta tekstit ja kuvat kaikenkaikkiaan hyvin samantapaiset kuin täällä saa lukea.
Muutaman linkin päästä olin yllättäen taas Euroopassa ja Dublinissa sivulla, jossa keskustelu kävi kuumana langattomista verkoista ja kieltääkö EU:n lainsäädäntö yhteiskunnan ylläpitämät langattomat verkot vai ei. Siellä oli mainittu myös Oulussa jo neljä vuotta toiminut kaupungin ylläpitämä ilmainen verkko.

***

Polvi on parempi, kiitos kysymästä. Esikoinen lupasi heittää minut huomenna töihin ja hakea kans, ettei tarvitse ajaa eikä kävellä parkkitalolta työpaikalle, vaikkei se kaukana olekaan.