Vau. Sain huomionosoituksen Villiviiniltä, joka osoitti minulle "amerikkalaisen kukkakimpun" eli tämän:

[makemydayaward.jpg]

Sääntöjen mukaan "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Kopioin suoraan myös käännöksen. "Palkinnon voi jakaa eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elon Blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

Onpas mukavaa saada tällainen kunnia. Usein blogia kirjoittaessa ajattelen, että nämä omat pikku jutut nyt eivät ketään kiinnosta, silti juuri niitä toisten omia pikku juttuja haluaa itse lukea.
Viime aikoina olen kommentoinut aikaisempaa vähemmän ja oikeastaan tuntenut siitä huonoa omaatuntoa, koska kommentteja on niin mukava itse saada. Tulee molemminpuolisen vuorovaikutuksen tuntu. Voisin parantaa tapojani ja ilimineeraamaan itestäni (onkohan tämä ilmaisu ymmärrettävä muillekin kuin Oulusta kotoisin oleville?) myös toisten sivuilla.

Kukkakimpun lähetän eteenpäin seuraaville blogiystäville, jotka tuovat iloa elämääni.

Noeijoo
Omenakori
Lisbetti
Kutuharju
Inkivääri
Iisi
Jäniksenselkäläinen
Vintti
Celia
zaila

Käyn vielä näistä ilmoittamassa kun ehdin ruoan jälkeen taas koneelle. Nyt huudetaan syömään!
***

Edit.
En ole varma näkyykö saamani ja edelleen jakamani kukkakimppu kaikille vai ei. Itselleni näkyy.
Polvi on yhtä pallona kuin eilenkin eli olen viettänyt päivän jokseenkin petissä.  Yllättäin se ei olekaan yhtä mukavaa silloin kun on pakko. Vaan yritän saada niveltä vähän rauhoittumaan, ettei tarvitse perua töitä ensi viikolta. Jos ei muu auta niin täytyy hakea kepit lainaan.

Olisinpa juuri löytänyt jonkin hyvän kirjan. Pöydällä on odottamassa Paul Austeria, mutta se ei juuri nyt houkuttele. Tahtoo romanttista soopaa! Suositelkaa jotain!