Tunnen olevani työn sankari, kun olin neljänä päivänä peräkkäin työssä.
Mutta toinen työ onkin odottanut kotona, kun sain lasityötilauksen ja lauantaiaamuna täytyy viedä vadit sulatettaviksi. Yhtä ei kannata sulattaa, kun uuniin mahtuu kolme ja uunin vuokra on 30 € /kerta riippumatta siitä, onko se täynnä vai ei. Eilen illalla kaiversin töiden jälkeen koko illan, monta tuntia kuviota metallipintaiseen lasiin. Nukkumaan mennessä tuntui, että käsi tärisi Proxxonin varressa vieläkin olkapäätä myöten. Proxxon on siis se kaiverruslaite, se on ihana!

Mukava on taas tehdä tuota lasihommaa. Tilausvati on ruskea, joka ei ole minulle ollenkaan inspiroiva väri. Vähän lattea siitä tulikin, mutta ehkä se sopii, koska annoin sille nimeksi kahvia ja sokeria. Ehkä tänään vielä laitan siihen jotain piristystä.

Tiistaina sain valmiiksi tuftaustyön kässäkoulussa, siitä tuli kyllä juuri sellainen kuin halusin. Harmi, kun se täytyi jättää sinne kuvattavaksi portfoliota varten. Geometriset kuviot jyräävät edelleen töissäni, hempeitä kiemuroita ei ole vielä näkynyt.  (Paitsi maalasinhan aikoinaan silkille vaikka minkälaista kuvaa, mutta se onkin niin erilainen juttu.)

Puuronkeittoon. Siitä onkin aikaa, kun tässä talossa on viimeksi nähty puuroa, jouluna?