Miehen sisko tuli eilen käymään ja avasin sen kunniaksi yhden lahjaviineistäni: se oli australialainen punaviini Nugan, joka oli taivaallisen ihanaa.
Huono puoli oli se, että tänään oli työpäivä. Olin töissä ihan löysä. Vaikken juonut eilen kuin lasillisen, tulin valvoneeksi puoli kahteen, nukuin yön huonosti ja aamun hyvin. Heräsin yhdeltätoista kun töissä piti olla ennen kahtatoista - KÄÄK!  Haluan syödä aamiaisen kaikessa rauhassa! Onko siinä nyt mitään laitaa, että joutuu kärsimään omista teoistaan?
Olisi pitänyt ostaa Iisiltä aamiaisaikaa, paljonkohan se maksaa?

Eilen sain nauttia -viitsinkö kertoakaan, tulette vain kateelliseksi? No okei, sain lahjakortin kauneushoitolaan kahden tunnin hemmotteluhoitoon, jonka otin eilen. Kieltämättä se oli ylellistä: koko vartalon hieronta hyväntuoksuisilla lämmitetyilla voiteilla varpaista päähän, sitten puolentoista tunnin kasvohoito ihanantuntuisilla tuotteilla. Montakohan eri tököttiä se laittoi yhteensä? Monta. Ja leipoi naamaa niin, että veltostuneet posketkin nousivat säikähdyksestä takaisin entisille paikoilleen (josta ovat hiljalleen valuneet taas leukapieliin). 

Ostettua rakkautta, niinkuin sisko sanoi hierojalla käytyään. Mutta ihanaa.