Kaksi pitkää kirjoitusta on hävinnyt blogiavaruuteen! Eilisestä ei nyt niin ole väliä, se oli vain työasioista, mutta tänään kirjoitin pitkän selostuksen viimeöisestä unestani ja muista asioista ja keljuttaa kun taas netti olikin poikki. Jonkin ajan kuluttua netti taas toimi, mutta vuodatukseen ei ole saanut yhteyttä ennenkuin nyt.

En jaksa kirjoittaa sitä unta uudelleen. Unen loppuosan viesti oli kuitenkin selvä: luova tekeminen on nyt tärkeää, eikä sitä saa jättää sivuseikaksi. Hyvä on.
***

Eilen illalla keskimmäinen lapsi halusi laittaa tulet ulkotakkaan ja laittoikin, istui takan ääressä sitten lukemassa iltahämyssä. Kun siinä neuvoin pojille tulentekemisen taitoja, ko. keskimmäinen kertoi edellisellä kerralla viikko sitten sytyttäneensä takkatulen vanhoilla sukillaan ja hyvin syttyi. Sukilla??!!! Menin ihan mykäksi.
Nyt on sisällä niin kylmä, että sormet on ihan kohmeessa. Jos osaisin, menisin laittamaan lämmityksen päälle, mutta olen niin taantunut miehen juurella asuessani, etten osaa tehdä pannuhuoneessa muuta kuin laittaa valot päälle. Olen muutaman kerran pyytänytkin, että hän näyttäisi minulle pannuhuoneen salat, ihan vain esimerkiksi äkkikuoleman varalta. Se on vissiin aikonut pysyä hengissä, kun ei ole näyttänyt.