Huhhuh.
Juhlien järjestäminen on aikaisemmin ollut lempipuuhaani, mutta nykyään aika työlästä. Kaste- ja rippijuhlat onnistuivat kyllä hyvin, rippilapsi tyytyväinen kaikkeen eli leiriin, juhliin, ruokiin ja saldoon. Molemmat pojat olivat suloisia ja komeita puvuissaan ja kravateissaan ja sopivasti hartaitakin ristit kaulassaan.
Kuopus sai isänisältään kastelahjaksi tämän vanhan hopeisen rippiristin yli kuudenkymmenen vuoden takaa, se on nyt hänen aarteensa. Keskimmäinen sai valita mieleisensä rippiristin omaksi aarteekseen.

Oli mukavaa.

Vaan työlästä se on tuo juhlien järjestäminen. Rippilapsi sai toivoa ruokalistan eli pääruokana oli lasagnea. Sen tekohan kyllä onnistuu pelkällä ydinjatkoksella kolmen pojan äidiltä, mutta kun tekee viisinkertaisen annoksen herkkuversiona niin se käy jo työstä. Onneksi miehen sisko oli kaverina tekemässä. Mies teki kasvis-kalavaihtoehdon, ja lisäksi laitettiin tietysti isot salaatit. Ja leivonnaisia enemmän kuin liikaa.

Ruokaa jäi valtavasti, mutta lasagnen onneksi voi pakastaa.  Pakastin yhden kokonaisen täytekakunkin kermavaahtoineen koristeineen päivineen, saa nähdä kuinka sen käy.

Olen niin tööt, etten jaksa oikein kirjoittaa mitään. Ylihuomenna aamulla on lähtö melontareissulle kolmeksi päiväksi eli pitäisi alkaa jo vähän miettiä sinne otettavia varusteita. Olen kerran melonut kajakilla tunnin verran enkä avokanootilla koskaan, mutta nytpähän opettelen.
Miehellä on poskiontelotulehdus ja se näyttää vuorostaan ihan raadolta, kun on pinnistellyt tässä pari päivää juhlien takia. Toivon kovasti, että lääkekuuri ja luonto parantaisi sen nopeasti, koska muuten reissu jää meidän osalta tekemättä.

***
Omenakorin Katriina  haastoi kertomaan 7 faktaa tai asiaa itsestään. Tjaah. Laittaisko heikkouksia vai vahvuuksia, mieltymyksiä vai kummallisia tapoja. Kaikkea löytyy.
Pidän numerotiedoista ja matematiikasta. Siis:
170 cm, 73 kg, BMI 25,3. Tässä vaiheessa etsin mittanauhaa strategisia mittoja varten, mutten löytänyt. Kuppikoko E, farkkujen tuumakoko 33. Kengännumero 41. Ikä 49.
Siinä kylmiä faktoja, koska en jaksa ajatella muuta kuin nukkumaanmenoa - itse asiassa tähän haasteeseen olisi ollut oikein kiva vastata ajan ja ajatuksen kanssa. Haasteen heitän kaikille vastaamaan halukkaille.

Nyt nukkumaan, koska heräsin aamulla 03 enkä saanut enää unta. Palataan astialle.